Pages

Friday, 17 January 2014

Tegas Tapi Manja menjadi tema ASB Shaklee

Tanggungjawab suami pada isteri

Setelah pulang dari merehatkan otak denganTeh Tarik Session atau lebih tepat lagi orang Perak kata mengeteh semalam di Shah Alam, perasaan aku membuak-buak untuk buat satu blog mengenai kisah 360 darjah yang berlaku di ruang lingkup kehidupan aku di alam buana ini. 

Orang kata kalau dah dapat seru tu segeralah tunaikan. Maka hari ini lahirlah entri pertama untuk blog ini. Macam big bos Zainul selalu pesan, idea tu datang dengan tidak semena-mena. Cepat-cepatlah save ia dalam hp iphone 5s. Begitu juga dengan 'seru' ini. Jangan biarkan ia datang dan pergi begitu sahaja.

TTS semalam tu bersama dengan group aku sayang bini ASB Shaklee. Ini bukan group sembang kosong maa. Ini group penuh isi dengan ilmu dan hanya 2 orang yang hadir semalam tak berjaya menambah isi di rahim isteri masing-masing. Opps! Best tak nama group. Romantis ala-ala suami metroseksual tak? Kalau korang nak tahu apa istimewanya ASB ni, kenalah klik di sini. 

Perjumpaan kali ini amat bermakna kerana dengan rasminya t-shirt ASB dilancarkan. Tengoklah gambar dibawah tu? Cantik tak? Ada tegas tapi manja tak tema warna tu? Hohohoho


Cara mudah nak sertai group Aku Sayang Bini ASB Shaklee

Korang boleh daftar sebagai Shaklee Independent Distributor di bawah group Lady Boss  Lyna Noh dan Zainol Anuar atau anak cucu cicit Lady Boss. Tapi korang akan lebih terserlah macho jika mendaftar dengan group Superb Fantastic bawah Maznifaeza Mustaffa dan Najamuddin. So sekarang pilihan ditangan korang. Nak terbaik saja ke atau nak terbaik dapat pakej macho? Tepuk dada teruslah hubungi aku di 0192249556 sign up shaklee.



2 comments: